Waar we je bij kunnen helpen

Als marketing agency nemen we een belangrijke positie in binnen jouw bedrijf. We worden de essentiële schakel in de groei van jouw onderneming.

Nood aan een frisse kijk op je digitale marketing activiteiten? We helpen je aan een nieuwe generatie van marketeers. Een jong team met frisse en nieuwe ideeën, met ervaring binnen de digitale marketing.

We helpen bij de digitale marketing strategie van bedrijven met groeiambitites, met de focus op e-commerce.

Onze diensten

De consument van vandaag gaat zich eerst online informeren vooraleer hij overgaat tot zijn uiteindelijke aankoop. Hij is op zoek naar de beste oplossing voor zijn probleem. Laat dit exact het moment zijn wanneer Inbound marketing komt kijken: gevonden worden door de juiste potentiële klant, op het juiste moment.

Als Inbound marketing experten zorgen wij voor relevante en authentieke content die voor jouw websitebezoeker nuttig is. We optimaliseren de vindbaarheid van deze content en promoten deze via de juiste social media kanalen.

Online business is booming en zo wordt succesvol worden met je webshop een alsmaar moeilijkere opdracht. Door het stijgende aantal online verkopen, stijgt ook de behoefte aan mensen met verstand van zaken.

Als E-commerce experten weten we exact wat nodig is om online van start te gaan of hoe we jouw online verkopen een flinke boost kunnen geven.

Klanten bereiken in eerder stadium binnen de customer journey of bestaande klanten aan je binden, wordt vaak vergeten. Toch is het binnen marketing zo dat het goedkoper is om een bestaande klant nogmaals tot een aankoop te stimuleren dan een nieuwe klant te werven.

Als marketing automation experts maken we gebruik van verschillende geautomatiseerde systemen om de relatie met leads/prospects te versterken en hen door de customer journey te “helpen”.  Dit doen we door op het juiste moment, bepaalde informatie te sturen.  Het uiteindelijke doel? Deze leads laten converteren.

Webshopbezoekers van vandaag gaan niet meer voor de laagste prijs maar voor de beste ervaring, zonder obstakels. Binnen de commerce marketing is personalisatie daarom een absolute must.

Door het verzamelen van gegevens over een klant, krijgen we een bepaald inzicht dat ervoor zorgt dat we bepaalde content kunnen afstemmen op de behoeften en wensen van deze potentiële klant. Zo zijn we in staat om de juiste boodschap, op het juiste moment, aan de juiste klant te leveren.

Waarom Amazus

1

Kies je voor Amazus dan kies je voor een 100% open communicatie. Ons team van experts werkt volledig op maat van de klant.

2

Amazus is een pittig team van digital natives dat zorgt voor tal van kersverse ideeën. Ons jong team zit vol up-to-date kennis over de snel evoluerende digitale wereld en zorgt voor een gezonde mix tussen je vertrouwde werkkrachten.

3

Amazus bestaat uit een gedreven team die alle krachten bundelt om digitale doelstellingen te realiseren. Over onze motivatie hoef je niet meer te twijfelen. Met veel passie en enthousiasme maken we van jouw digitale marketing strategie een succes.

Vertel ons over jouw digitale marketing uitdaging

Heb je te weinig kennis om digitaal te transformeren? Geen idee hoe je een webwinkel moet beginnen of vraag je je af waarom je niet op de eerste pagina van Google verschijnt? Ons team van experts helpt je graag bij je digitale zoektocht.