We are Amazus

Your digital marketing agency

Een nieuwe generatie,

van online marketeers.

Amazus is een digital agency opgericht in de lente van 2017. Wij zijn sterk in B2B marketing en omnichannel commerce marketing. Met B2B marketing richten we ons op de professionele markt, met diensten als inbound marketing, content marketing en marketing automation. Met omnichannel commerce marketing helpen we webshops meer klanten te winnen en te behouden, ongeacht het kanaal.

Amazus, men zegt Amaze Us, staat voor verbazing, het aangenaam verrast worden door een unieke ervaring. Daarbij staat de klant steeds centraal. We willen steeds boven verwachting presteren, binnen budget en steeds volgens de doelstellingen van de klant. Hoe we dit doen?  We hebben een beproefde methodologie ontwikkeld om haalbare marketing trajecten te bedenken met je doelstellingen voorop.  We bieden strategie, training en operationele support, en helpen je met benchmarking de juiste tools te kiezen. Samen met de subsidies van Vlaio kunnen wij haalbare digitale groeitrajecten aanbieden.

We zijn een fris en dynamisch team, gekenmerkt door gedrevenheid en een heldere werkwijze met creatieve en innovatieve ideeën. We zijn een jong maar toch volwassen bedrijf met ambitieuze en gedreven werkkrachten. We houden je steeds up-to-date over de ontwikkeling van de campagnes en de uiteindelijke resultaten.

Amazus behoort tot de Cronos groep. Cronos werd opgericht in 1991 en evolueerde van een éénmansbedrijf naar een grotere groep met 4000 medewerkers. Cronos helpt bedrijven op een creatieve, kwaliteitsvolle en rendementvolle manier om te gaan met de mogelijkheden van nieuwe technologieën. Zo kunnen bedrijven het maximale halen uit bestaande investeringen en tegelijk competitief voordeel halen uit nieuwe technologische opportuniteiten.

A fusion of talents,

at your service.

Femke Debie - Account manager
Account manager

Femke Debie

Marketing Automation Expert

Heleen Persoon

Senior Digital Marketeer

Veerle De Keersmaecker

Marketing Automation Consultant

Laurence Darville

Content en Conversation Manager

Kato Heyvaert

Ik wil werken bij Amazus

Dat kan! Werken bij Amazus betekent werken bij een dynamisch en innovatief bedrijf waar we een stimulerende werkomgeving creëren, gebouwd rond de kwaliteiten van onze mensen. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s om ons succesverhaal samen verder uit te bouwen en onze organisatie alsmaar te versterken.

Je komt terecht in een uitdagende werkomgeving waar je heel wat kansen krijgt om te groeien. We zijn een creatief, fris, klantgericht, gepassioneerd en ruimdenkend digitaal agentschap dat bedrijven met groeiambities helpt bij het uitbouwen van een sterke digitale marketing strategie. Lijkt werken in deze omgeving wel iets voor jou? Aarzel dan zeker niet om te solliciteren.

Openstaande vacatures

Momenteel hebben we geen openstaande vacatures.

Spontane sollicitaties

Ben je op zoek naar een eerste job of eerder naar een nieuwe uitdaging maar staat er niet meteen een vacature open die aansluit bij jouw profiel? Geen probleem. Je kan bij ons altijd spontaan solliciteren.

Stages

Hé jij! Je hebt blijkbaar interesse in een stage bij Amazus! Top, want wij zijn steeds op zoek naar jonge digitale talenten! Kies je voor een stage bij Amazus? Dan kies je voor een uitdagende kans waar jij je kennis en vaardigheden uit je univeristeits- of hogeschoolopleiding kunt omzetten in de praktijk. Stuur ons je CV en leuke motivatiebrief door en wie weet start jij binnenkort aan een boeiende digitale stage!

STAY CONNECTED