Marketing automation tools vergeleken

marketing automation tools vergeleken

Marketing automation tools vergeleken

500 333 Yvo Alen

Met al die marketing automation tools wordt het toch moeilijk kiezen. Om je te helpen heb ik een overzicht gemaakt waarmee je heel snel kan zien welke oplossing het best aansluit bij je noden en doelstellingen.

HubSpot is met ongeveer 25% marktaandeel in België de onbetwiste marktleider, maar dat maakt hen niet meteen “de keuze” als je weet dat voor elke 2 nieuwe klanten er 1 vertrekt. Dat verklaar ik graag later in mijn artikel “Waarom inbound marketing niet werkt”.

Speciale vermelding voor Oracle + Bronto die als enige focus commerce marketing heeft en waar Amazus net partner van geworden is. In de tabel kan je ook meteen onder “Amazus” zien waar wij kunnen helpen met strategie en executie.

Bijzondere aandacht geef ik aan NetSuite vermits we bij Logitail bemerken dat bij ERP en #eCommerce sowieso marketing en sales enorm belangrijk zijn.

Vermits mijn overzicht nog maar de eerste versie is, hoor ik graag jullie ervaringen en opmerkingen. Bij nood aan benchmarking help ik graag mee.

Adobe heeft mij al laten weten dat ze Adobe Campaign missen. Volledig gelijk, maar wil ik wel even bekijken voordat ik ze kan opnemen.